به رسانه ی ارتباطی مجتمع آموزشی کوثر خوش آمدید
براساس طبقه بندی DSM(دی اس ام) از اختلالات افراد لج باز و نا فرمان با ویژگی های زیر معرفی می شوند:
-اغلب به طور فعال از انجام دادن خواسته ها و رعایت قواعد بزرگسالان سرپیچی می کنند.
-اغلب به طور عمده موجب ناراحتی دیگران می شوند.
-اغلب دیگران را به خاطر اشتباهات خود سرزنش می کنند.
-اغلب حساس و زود رنج اند.
-اغلب خشمگین و بد اخم اند.
-اغلب کینه تو و انتقام جو هستند.
نام خانوادگی: نایب زاده (آموزگار کلاس چهارم)
ادامه مطلب...
نوشته شده توسط دبستان فتح 2 در جمعه 89/9/26 و ساعت 10:12 عصر | نظرات دیگران()
حضرت ابوالفضل
ادامه مطلب...
نوشته شده توسط مدیریت مجتمع در شنبه 89/9/20 و ساعت 5:43 عصر | نظرات دیگران()
نهضت عاشورا برای احیای ارزشهای دینی بود. در سایه آن حجاب و عفاف زن مسلمان نیز جایگاه خود را یافت و امام حسین علیهالسلام و زینب کبری و دودمان رسالت، چه با سخنانشان، چه با نحوه عمل خویش، یادآور این گوهر ناب گشتند. برای زنان، زینب کبری و خاندان امام حسین علیهالسلام الگوی حجاب و عفاف است.
بدانکه تو هیچگاه از نظر خدا دور نیستی پس بنگر که چگونه ای.(امام جواد ع)
نام و نام خانوادگی: ماندگاری (آموزگار کلاس پنجم )
در روز سوم ماه شعبان سال چهارم هجرت دومین فرزند برومند حضرت على وفاطمه , که درود خدا بر ایشان باد, در خانه وحى و ولایت چشم به جهان گشود. چون خبر ولادتش به پیامبر گرامى اسلام (ص ) رسید, به خانه حضرت على (ع ) و فاطمه (س ) آمد و اسما را فرمود تا کودک را بیاورد.اسما او را در پارچه اى سپید پیچید و خدمت رسول اکرم (ص ) برد, آن گرامى به گوش راست او اذان و به گوش چپ او اقامه گفت. ادامه مطلب...
کربلا یکی از شهرهای کشور عراق است که در ناحیه غربی فرات قرار دارد
مقدمه کلی
روابط متقابل شرایط اتمسفری و کیفیت هوا درباره اثراتی که شرایط جوی میتواند بر پخش ، غلظت یا حذف آلایندههای اتمسفری داشته باشد ارتباطی دو جانبه است که به صورت تغییرات در مقیاس متوسط و مقیاس کوچک که شامل کاهش قابلیت دید ، بارشهای متغیر ، جزیره گرمایی شهری و تغییرات در مقیاس بزرگ صورت میگیرد.
استفاده از کلیدهای میانبر باعث می شود که با سرعت بیشتری با رایانه کار کنید . قصد داریم با بیش از 70 کلید میانبر در محیط ویندوز را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آنها می توانید به طور کامل کارهایی که می توانید با موس انجام دهید را با کیبورد شبیه سازی کنید
از سال 86 «روز خانواده و تکریم بازنشستگان» در تقویم رسمی کشور درج خواهد شد. علت انتخاب این روز شأن نزول آیه «هل اتی» در سوره الانسان که راجع به خانواده و استحکام پایه های آن است عنوان شده است. سوره هل اتی در روز 25 ذی الحجه در شان اهل بیت پیامبر (ص)نازل شد که پس از سه روز روزه و انفاق افطار خود، از طرف خداوند اطعام شدند.
در دین مبین اسلام خانواده یکی از مهم ترین ارکان جامعه محسوب می گردد. پایبندی به خانواده و جلوگیری از بی بند وباری و همچنین ارتقاء جایگاه و تحکیم بنیان خانواده، از جمله مسائلی است که به آن شفارش فراوان شده است.
خانواده به عنوان کوچک ترین نهاد اجتماعی ، آسیب پذیرترین گروه در برابر آسیب های اجتماعی است به طوری که اکثر مشکلات و آسیب ها ابتدا در خانواده ها بروز پیدا می کند و در صورت عدم پیشگیری و برخورد نا صحیح با آنها ، به درون جامعه نیز رسوخ می کند و در این شرایط دشوار دیگر نمی توان به راحتی مشکلات و آسیب ها را کنترل کرد.
بی شک با انجام فرامین دینی اسلام در مورد خانواده و درنظر گرفتن آنها می توان تا حد زیادی زمینه سلامت خانوادگی و سعادت و جاودانگی را برای خویش فراهم سازیم.
شعار امسال روز خانواده « تحول در خانواده ها ، چالش ها و فرصت ها » تاکید بر دگرگونی های مهمی دارد که این واحد اساسی جامعه در سال های اخیر درگیر آنها بوده است. دگرگونی هایی چون کاهش میانگین اعضای خانواده، افزایش سن ازدواج، بالا رفتن میانگین سن مادران در تولد اولین فرزندشان، کاهش مرگ و میر نوزدان و افزایش سن والدین بهمراه دیگر تغییراتی چون زندگی مشترک بدون ازدواج یا ازدواج کارگران مهاجر که در شهرها و کشورهایی زندگی می کنند که همسرانشان حضور ندارند، افزایش طلاق، افزایش تعداد خانواده های تک سرپرست و اپیدمی بیماری هایی مانند ایدز. بسیاری از این دگرگونی ها موجب زیر سئوال بردن ساختار جامعه به گونه ای که ما می شناسیم می شود. دگرگونی های مزبور مستلزم این است که با یکدیگر تلاش کنیم تا خود را تطبیق دهیم، سیاست عمومی را به نحوی شکل دهیم که نیازهای خانواده ها را رفع کند، یقین حاصل کنیم که خدمت اساسی مانند آموزش و بهداشت به تمامی شهروندان به ویژه کودکان بدون در نظر گرفتن وضعیت خانوادگی آنها ارائه می شود.بعضی از تحولات و تغییرات در ساختار خانواده فرصتهای جدیدی ارائه می دهد،مانند اختیارات جدیدوگسترده تر برای دختران و زنان. ((معتمدی))